Izvor: Happy BSC
26.08.2020 u 13:42
0

DOŽIVELA NERVNI SLOM KAD JOJ JE ČULA GLAS, REAGOVALA POLICIJA: Pokušala da PROVALI u VILU sa ORUŽJEM, situacija OPASNO ESKALIRALA! (FOTO)

U subotu će biti održano finale zabavno-humorističkog programa „Parovi“ a glavni junaci ove igrice biće zapamćeni decenijama, bez sumnje.

Mnogi događaji su se odigrali u raskošnoj vili uz smeh, ali i suze.

Nervni slomovi nažalost bili su nezaobilazni, pa se prisećamo jednog od takvih.

Naime, pre određenog vremena u velelepnu zemunsku vilu trebala je da uđe supruga jednog od muškaraca sa kojim je Sanja bila pre izvesnog vremena. U pitanju je devojka, odnosno žena koja je više puta pominjana od stane Sanje.

Nekoliko minuta pred ulazak dogodilo se nešto sasvim nesvakidašnje. Devojka koja je želela da se osveti ljubavnici njenog emotivnog partnera je krenula da lupa vrata i lomi sve po keteringu, koliko je bila izrevoltirana kada je čula Sanjin glas sa druge strane.

Produkcija nije mogla da dozvoli da takva osoba uđe u vilu, jer fizički obračuni nisu dozvoljeni. Samo par momenata nakon što je obezbeđenje udaljilo od ulaznih vrata, ona je izvadila pištolj i počela da preti kako će se rešiti.

– Otvorite mi vrata da je ubijem, ku*vo jedna rasporiću te za sve što si mi uradila – vikala je gospođa.

Produkcija je momentalno pozvala policiju, koja je intervenisala i privela sumnjivo lice radi detaljnog ispitivanja.

Srećom do incidenta nije došlo, ali je Sanja  doživela ozbiljan nervni slom.

Evo kako je to izgledalo:

 

Sanja je odvedena u tajnu sobu, gde je zahtevala da joj se donesu lekovi za smirenje, jer zna kako bi prošla da je ljuta rivalka ušla u zeminsku vilu. Ona je satima plakala nakon nemilog događaja, sve dok joj nije saopšteno da je policija odvela Anu Mariju iz prostorija Hepi televizije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter