Izvor:
04.10.2016 u 21:33
0

EKSKLUZIVNO ZA HAPPYTV.RS: Gasttozz došao u našu redakciju i konačno PROGOVORIO o RASKIDU!

Prethodnih dana glavna vest u medijima bio je raskid Nenada Marinkovića Gasttozza i Zorice Dukić, učesnika najpopularnijeg šou programa "Parovi".

Međutim, nijedno od njih dvoje nije se oglasilo niti demantovalo napise u medijima do kojih je izgleda došlo zbog fanova koji su između sebe pisali da su njihovi favoriti raskinuli. Da bi stao na put ovakvom pisanju i konačno "zapušio usta" svima, Gastotzz se uputio u našu redakciju kako bi objasnio zašto je došlo do tih priča.

Meni nikada neće biti jasno zašto se pišu takve stvari, a da se prvo ne provere. Niti smo mi raskinuli, niti smo davali povoda da se o tome piše. To su naši fanovi između sebe pisali kako smo se posvađali. E šta misliš, jesu li Gale i Zoka raskinuli? Tako je sve počelo. Ne želim više ništa da objavljujem, apsolutno ni fotku, ništa. Jer kada pustim pesmu, a ni o tome sada ne želim, biće pravi bum – bio je Nenad kratak i jasan.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter