Izvor:
19.12.2018 u 12:31
0

EKSKLUZIVNO ZA HAPPYTV.RS GORAN VUJIČIĆ VUYA: Vuya otkrio šta STVARNO smera sa Enisom kada izađe iz vile Parova!

Kontroverzni muzičar iz Prijedora, Goran Vujičić Vuya, već na samom ulasku u rijaliti otkrio je delić iz svog života, ali dovoljno da osvoji srca gledalaca.

Na Parografu, podelio je sa milionskim auditorijumom najdetaljnije priče iz svoga života koga nikoga nisu ostavile ravnodušnim.

Sa Enisom Bajramović sa kojom veza postaje sve ozbiljnija, on je miran, nežan i romantičan.

1. Sinoć si bio na "Parografu" gde si otkrio da imaš sestru koja ne priča sa tobom, čak si rekao da se tvom detetu nije obratila kada ga je videla. Zbog čega postoji sukob između tvoje sestre i tebe? Kako se ti osećaš zbog toga?

– Ja nemam sukob sa njom nego jednostavno nismo u kontaktu i tako se ophodim, kao da ne postoji. Nisam sposoban nikog da mrzim a ona mene krivi za smrt naše majke, ja sam bio uz nju a ona hiljadu kilometara dalje. Ja znam da je ona svesna da nisam mogao ništa, ali je bila mnogo vezana za nju. Mnogo mi je krivo i bolno zbog toga. Kada sam bio klinac sestra me je čuvala i mnogo volela i srce mi se lomi zbog našeg odnosa. Pokušao sam u više navrata da joj objasnim, ali sam odustao i krenuo dalje. Niko se nikada nije zapitao kako je meni i kakav bol i krst nosim na svojim plećima –

2. Juče si priznao koliko je tvoja veza sa Enisom Bajramović ozbiljna i da ćete otpočeti zajednički život. Misliš li da je prerano za ovakav potez? Sa čime te je Enisa toliko osvojila?

– Čovek dok ne proba ne može da zna da li je potez pravi ili nije. Ja svakako nemam šta izgubiti u životu, a ni ona, pa neka bude kako bude. Neki ljudi se jednostavnu pronađu, ili se ne pronađu. Ja sam rekao jednom čaša koja pukne ne vredi je lepiti jer će se opet raspasti opet. Tako da, dok je naš odnos čist i iskren kao do sada možemo sve, jer meni treba jaka i ambiciozna žena koja će sa mnom da izgradi imperiju i bude moja kraljica. Ovde sam joj rekao, amo me prati ja te nikada neću prevariti niti izneveriti, a u njoj vidim sebe u ženskom obliku. Imamo mnogo toga zajedničko i možemo svašta uraditi, u kući i van nje.

3. Priznao si da si prevario svaku svoju devojku ai da Enisu nećeš. Veruješ li u svoje reči?

– Verujem u sebe i u nju jer sam monogo sazreo i znam šta hoću i želim. Sada mi treba jedna ali vredna, u njoj vidim i devojku i ženu i drugaricu i sestru. Svestan sam da sam se možda zaneo da smo baš kratko zajedno, ali u očima joj vidim sjaj i spremnost da će sa mnom ići i bosa preko trnja. Oboje nismo glupi da izgubimo jedno drugo zbog malo bluda koji možemo imati i međusobno. Volim što je opuštena i što ne obraća pažnju na kamere, kao da ne postoje.

4. Rekao si da si planirao snimanje zajedničkog spota sa Dalilom Dragojević , jel ti ona zamerila što si se opredelio za drugu devojku? U kakvom ste sada odnosu?

– NIsam se opredelio za drugu zbog posebnog razloga već sam sa Vanjom Mandić snimio jer se družimo, a Dalila koju poštujem i poznajem je bila na Zrću a ja nisam imao vremena da je posetim jer sam žurio za Sloveniju. Bili smo u top odnosu dok nije nestala sa društvenih mreža. Posle nekoliko godina se pojavila u Parovima i bilo mi je drago što je pobedila. Nismo sad u kontaktu pošto jep prošlo šest godina od kako smo se poslednji put čuli.

Happytv.rs
foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter