Izvor:
07.12.2018 u 17:24
0

ENISA BAJRAMOVIĆ OTVORILA DUŠU: Progovorila o sex aferi, osuđivanjima od strane takmičara ali i bivšim ljubavima!

Učesnica sedme sezone "Parova" Enisa Bajramović progovorila je konačno u kakvom je odnosu sa mladim Goranom Vujičićem – Vuyom, sa kojim je vrlo brzo nakon njegovog ulaska u vilu upustila u strasnu vezu. Ona govori o svojim emocijama, sek*s snimku, bivšem dečku Đoletu Tomiću ali i negativne komentare od strane Ivana Marinkovića.

1. Sada kada imaš novog dečka, umesto da uživaš u vezi, moraš da se braniš od brojnih komentara u kući. Ivan Marinković je izjavio da si se zaigrala u rijalitiju, i da je Vuya, koji je izazvao ogromnu pažnju, samo tvoja šahovska figura da iznudiš pobedu. Šta misliš o tome?

Obzirom da znate da mi se ide kući, ne znam zašto mislite mi da treba neko da bih opstala? Jednostavno on se pojavio, onako zgodan, lep i prosto nisam mogla da mu odolim. Dečko je vredan truda! A to što Marinković priča, haha, pa što on nema krov nad glavom i nije ostvaren kao čovek u ni jednoj životnoj sferi, zato mu se i ne ide kući, jer je i nema! A za razliku od njega ja sam srećna i zadovoljna u svom privatnom životu.

2. Snimak sek*a tebe i Vuye postoji gotovo u svim medijima i videla ga je cela Srbija, Da li smatraš da je sek*s pred kamerama opravdan ako je učinjen iz ljubavi?

Nije bilo sek*a na vašu žalost. Mi smo se malo igrali i dogovorili da simuliramo sek*s iz samo nama poznatih razloga.

3. Nakon što si izjavila cimerima da si na silu sa Vuyom jer te podseća na bivšeg, i da si sa njim da bi prebolela Đoleta, da li misliš da ćeš, nakon što bude saznao šta si rekla, opet biti slobodna?

Zar može neko da bude na silu sa ovakvim dečkom? Budimo realni ljudi, pa njemu bi trebalo da plati da bude uz neku ženu! Ja sam presrećna što imam ovakvog muškarca pored sebe ovde, a nadam se da će i napolju biti tako. Ja sam Đoleta davno prebolela, on je za mene trenutno tu kao i svi ostali, radni kolega.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter