Izvor:
07.12.2018 u 17:10
0

BAKA LINDA EKSKLUZIVNO ZA HAPPYTV.RS: „NISAM MANIPULATORKA!“

Dok na sve stanare velelpne vile ostavlja utisak smirene i divne bakice iz Pečenjevca, Branka Pavlović-čuvena Linda, našla je malo vremena i u ekskluzivnom intervjuu za Happytv.rs otkrila neke stvari koje nas muče već duže vreme. Baka Linda je ubrzo po ulasku osvojila srca svojih cimera, i samim tim stekla veliki broj prijatelja, dokazavši da u svakom ratu postoji mir.

1. Takmičari u vili "Parova" su burno reagovali kada vas je napala Mirjana Damjanovski i rekla za dame vaših godina da se sve, osim nje "babuskere".
Da li vas je uvredila ovom izjavom?

Da, Mirjana me je svakako uvredila ovom izjavom, i povredilo me je to što je rekla.

2. Gledateljka koja se uživo uključila u program, rekla je o Ivanu Marinkoviću da je sa vama u lažnom prijateljstvu, i da bi da nema Jelene Ilić bio među prvima koji ismevaju vaš govor. isto kao što to radi sa Žizelom. Da li mislite da u tome ima istine?

-Ivan Marinković nije osoba koja bi me je uvredila ili ismejavala na bilo koji način.

3. Vi ste dobri sa svima u kući sem sa Mirjanom Damjanovski, i to do sada niko nije postigao sem vas. Da li je to vaša iskrenost ili samo taktika?

– Nije to taktika, nemam ja nikakvu taktiku, to je čista iskrenost. A sa Mirjanom imam loš odnos jer me je nekoliko puta uvredila bez razloga.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter