Izvor:
18.01.2018 u 22:14
0

GASTTOZZ SE DISTANCIRAO OD „BURAZENGIJA“? „Nemam nikakve veze sa incidentima, molim vas ne napadajte nikoga“!

Tokom sastanka u vili "Parova" raspravlja se o fanovima Nenada Marinkovića Gasttozza za koje se sumnja da su odgovorni za bušenje gume na automobilu bivšeg učesnika Vuka.

"Burazengije", kako sebe nazivaju, uvek su zdušno podržavali Gasttozza u svim predhodnim sezonama ali su sada malo pogubili konce.

Da li Gasttozz utiče na njih ili stoji iza svega priča se u vili.

Nenad je objasnio da on nema veze sa tim stvarima i da javno apeluje na svoje fanove da se smire i da spuste loptu, ne napadaju nikoga a kamoli da ugoržavaju nečiju bezbednost.

Zbog cele priče o njegovim fanovima u vilu se uključila jedna od Dalilinih fanova koja je ispričala događaj koji se desio u prethodnoj sezoni, a vezan je za Dalilu, odnosno da je dobijala pretnje od Nenadovih fanova.

Njegov dobro poznati admin pod imenom Borko koji živi u Boru gde je meni lično u prošloj sezoni pretio da Dalila neće smeti da izađe iz kuće da će je pojesti pomrčina beogradskih splavova. Da bi samo pet dana posle toga na zgradi, može i ona da potvrdi ovo što ja pričam, bila razvaljena ulazna vrata kao i da je na vratima njenog stana pisalo "Umri i crkni kujo" – rekla je Divna

Znam da si mi pričala da je taj pisao tako, ne sećam se da li si mi tada slala te prepiske, a što se tiče vrata to jeste bilo ali ne znam da li su to uradili njegovi fanovi ili ne. To je sasvim druga priča za taj natpis. Ja nikada nisam bila sa Gasttozzom u zavadi niti sa njegovim fanovima – rekla je Dalila.

Moram da demantujem da su oni radili išta po mom nagovoru ja pritom ne znam svakog admina a tog Borka tek ne poznajem – rekao je Nenad.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter