Izvor:
30.08.2018 u 10:31
0

IVAN OTKRIO RUŽIČINU TAJNU: Čim je ušla sevale varnice i uvrede, a sada izneo istinu o njoj i to u jutarnjoj emisji!

U toku je još jedna emisija sa voditeljkom Zagom, "Jutarnja kafica".

Kao i svakoga jutra u toku je retrospektiva događaja, Zaga razgovara sa učesnicima sedme sezona o najupečatljivijim momentima koji su obeležili noć koja je iza nas.

Podsećamo vas da je pobednica četvrte sezone "Parovi", Ružica Veljković od sinoć ravnopravni takmičar i bori se za glavnu nagradu.

Gledaoci su oduševljeni jer atraktivnu brinetu vide ponovo u luksuznoj vili, ali ne i takmičari.

Naime, Ivan Marinković je ušao u žestoku raspravu sa Ružicom odmah po njenom ulasku, a sada je u razgovoru sa Zagom otkrio mišljenje o njoj.

– Ona je jedan folirant,prepotentna i nadmena, lepi se za autsajedere kako bi je publika volela i glasala za nju.Ona je jedan od onih koje vežbaju govor pred ogledalom – rekao je Ivan.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter