Izvor:
30.08.2018 u 10:49
0

DINA U NEDOUMICI: Zaljubila se u Ivana, ali mu ne veruje jer je imao mnogo žena! Ivan se plaši odbijanja!

Ivan Marinković, bivši učesnik rijalitija "Parovi", u žiži je interesovanja zbog svoje intrigantne veze sa Miljanom Kulić, sa kojom je dobio sina Željka.

Ivan se takmiči za glavnu nagradu u sedmom nastavku zabavno humorističkog šou programa, a kako ističe ušao je u luksuznu vilu da završi započeto.

Kontroverzni učesnik ne krije da se zaljubio u svoju cimerku Dinu Galorini, a njihov odnos je iz dana u dan sve više intrigantniji.

U emisiji "Jutarnja kafica", Ivan je otkrio da ne pamti kada se poslednji put ovoliko zaljubio, ali i da mu je žao što mu Dina ne veruje zbog priča koje ga prate.

– Ja nju razumem, ona ima odbojnost prema meni jer imam dete, jer sam ovde imao puno žena – rekao je Ivan.

– Neshvatljivo mi je da je toliko ljubomoran, to je pravi razlog zbog kog sam se udaljila od njega – nadovezala se Dina.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter