Izvor:
23.02.2019 u 13:58
0

IZABELA GORI OD LJUBOMORE: Kadra pričao o svojoj PRVOJ LJUBAVI! (FOTO)

Elvin Kadrić je ispričao svojim cimerima kako je izgledala njegova prva ljubav.

Naime, pevač je prvi put bio ludo zaljubljen u osnovnoj školi, a te romanse se rado seti, dok sa druge strane njegovoj devojci Izabeli Alijoski nije bilo baš pravo dok je slušala svog dečka kako sa setom u glasu govori o nekoj drugoj.

Sviđala mi se komšinica, i skupio sam hrabrosti da je pozovem da idemo zajedno u školu. Od tada sam stalno mislio na nju. Čak su i njeni znali za nju. Sportista, negovana, lepotica prava. Išli smo na more, ona je sa mnom i mojim roditeljima krenula na letovanje. Crna haljinica, negovani nokti. Sve je bilo lepo, nežno i osetljivo, mnogo sam je voleo. Svaki dan sam pričao o njoj. Držali smo se za ruke, to je bila prava emocija. Razmišljao sam da li smem da je poljubim. Nisam tada znao šta je žensko. Kroz ljubav prema njoj sam naučio mnogo toga – ispričao je pevač, dok ga je Izabela pažljivo slušala.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter