Izvor:
23.02.2019 u 13:26
0

ZAVODNIK STAROG KOVA: Iskusni takmičar MUŠKARCIMA iz vile ODRŽAO LEKCIJU, oni IZNENAĐENI! (FOTO)

Učesnici "Parova" se međusobno zabavljaju pričajući o mnogobrojnim temama, međutim jedna priča njihovog iskusnog cimera Spaha Sulejmana im je bila posebno interesantna.

Naime, Alen Azarić je pitao Spaha da mu dočara osećaj vremena u kom je on odrastao, i kako je on tada osvajao devojke, budući da je poznat kao zavodnik starog kova.

U moje vreme su patriotizam i poštenje bili na prvom mestu. Znalo se šta je platonska ljubav, šetnja, pričanje. Kad treba da se desi intimniji čin, žene to nisu radile kao sada na prvu loptu, već su bile nevine, i u dugim vezama. Ali ljubav je ljubav – počinje priču on, te dodaje.

Osećaj moje prve ljubavi iz školskih dana, uf kada se setim, to je nešto neprocenljivo… ja sam nju dugo gledao, a ona je načinila prvi korak. Vera se zove. Ona je bila lepotica, a ja sportista. Bili smo iz radničkih porodica, gledali smo se kroz prozor, romantika totalna. Druga devojka mi nije bila ni na kraj pameti. Grlili smo se kao Mili i Marijana. Smatram da se voli više puta, ali se prva ljubav pamti. Voleo sam strahovito svoju ženu iz prvog braka. I danas gajim lepa osećanja prema njoj, što je logično jer imamo decu – završava Spaho, a stanari luskuzne vile su pažljivo slušali svaku njegovu reč..

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter