Izvor: happybsc
29.08.2020 u 07:32
0

IZBRISAN KAO GUMICOM! Čim je izašla OSTAVIĆE Strahinju!

Nataša Pajović sinoć je izgubila u trci za 30.000 evra, ona je napustila vilu Parova a njen dečko Strahinja ispratio je u suzama.

Strahinja je nakon Natašinog izlaska ostao neutešan, a lepa plavuša mu je rekla da se ne brine, ona se dobo oseća i jedva čeka da se odmori.

PROČITAJTE JOŠ…

PUTIN čestitao patrijarhu Irineju 90. rođendan!

Predsednik Vučić patrijarhu Irineju čestitao 90 rođendan

Gledalac IZNENADIO Dačića u ŽIVOM PROGRAMU! Postavio mu ŠKAKLJIVO PITANJE!

Gradonačelnik Vukovara OŠTRO OSUDIO NAPAD na Srbe!

TRAGEDIJA KOD Smederava: Žena NESTALA u Moravi, muž SKOČIO za njom, od tada im se GUBI svaki TRAG!

Ovo dvoje takmičara za kratko vreme su se zbližili, jake emocije su se razbuktale pred sam kraj. Iako mnogi sumnjaju u ovu ljubav Strahinja tvrdi da voli Natašu.

Mastor je neposredno pred Natašin izlazak upozorio Strahinju da će ga odmah po napuštanju vile zaboraviti i ostaviti.

– Čim izađe iz vile, ostavićete siguran sam, to će biti kraj za vas, majka joj neće dozvoliti da bude sa tobom, nema šansi – tvrdio je Mastor dok ga je Strahinja uveravao da tako neće biti čak mu je ponudio i da se klade.

Šta će se dalje desiti između ovo dvoje mladih ljudi i da li je Mastor bio u pravu ostaje da vidimo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter