Izvor:
13.12.2016 u 21:07
0

Jasna je drhtavim glasom otkrila veliku istinu nakon smrti MAMA GOCE: Jedino što je tačno jeste da je Gasttozz…

Happytv.rs je pozvao najbolju drugaricu Nenada Marinkovića Gasttozza Jasnu koja sa svojim prijateljem uvek deli dobro i zlo. Nažalost, Marinković se našao u najgoroj životnoj situaciji a pošto proživljava najtužnije momente u svom životu fitnes instruktorka je tu da mu uvek pruži podršku kao pravi prijatelj.

Mnogo mi je teško da komentarošem ovo. Nenad je neutešan. Mislim da ono što se piše po novinama nema veze sa istinom i da Nenad ništa nije izjvaljivao. Sada nije trenutak da bilo šta kažem. Sahrana je u četvrtak – zaključila je Jasna.

Podsećamo da se u medijima pojavila priča da su Gasttozz i Zorica raskinuli, kao i da Nenad krivi sebe za smrt svoje majke…

Šta je od ovoga istina Marinković će sam reći kada dođe vreme za to.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter