Izvor:
21.10.2016 u 23:50
0

KAKVA DRASTIČNA PROMENA: Kada Marko Perović bude video kako izgleda njegova BIVŠA iz „Parova“, zaplakaće od muke! (FOTO)

Bivša učesnica rijaliti programa "Parovi" Mira Lazarević poznatija kao Beba otkad je napustila muzički šou "Maldivi" u kojem se takođe oprobala objavila je fotografiju kojom je oduševila sve fanove.

Naime, Beba je pozirala na ugaonoj garnituri u dugoj crnoj haljini, sa prikladnom šminkom na licu, a kosa joj je bila duža nego što je sada ima i tamnija. Njeni prijatelji i pratioci na Fejsbuku su komentarisali da izgleda prelepo i da bi se sigurno Marko Perović sada zaljubio u nju, a kako će on regaovati kada je bude video u ovakvom izdanju, videćemo.

HappyTv.rs
Foto: Facebook/Mira Beba Lazarevic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter