Izvor:
01.12.2016 u 04:46
0

LEGENDA DO LEGENDE: Kralj „Parova“ u društvu KRALJA… (FOTO)

Bivši učesnik četvrte sezone i pobednik treće sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" Nenad Marinković Gasttozz, našao se u društvu najvećeg sportskog novinara i komentatora sa ovih prostora.

Naime, Gasttozz je proglašen za kralja "Parova", i našao se u društvu kralja prenosa fudbalskih utakmica, sada već po svojim čuvenim komentarima i najvama koje se stalno ponavljaju i nikada ne zaboravljaju Milojkom Pantićem.

Nenad je postao najjači rijaliti igrač i čovek koji je stekao ogromnu popularnost učešćem u "Parovima", dok je Milojko po svojim čuvenim izjavama poznat i dan danas kada se više ne bavi komentarisanjem, koji je takođe stekao ogromnu slavu zahvaljući tome, i koji se i dan danas citira.

Predpostavljamo da je Gasttozz uživao u društvu takve legende.

Pogledajte:

Happytv.rs
Foto: Instagram/ _gasttozz_fan_page

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter