Izvor:
01.12.2016 u 02:23
0

SLUČAJNO SE IZLANUO: Zbog OVOGA su raskinuli Miki i Anđela! (FOTO)

O bivšem ljubavnom paru iz rijaliti šoa "Parovi" Anđeli Lakićević i Mikiju Đuričiću se i dalje priča i piše s obzirom da su pre nekoliko nedelja okončali svoju vezu koja je, prema mnogima, bila jedna od stabilnijih veza započetih u rijalitiju.

No, oboje se trude da se o njihovom odnosu ne govori, pa bivša učesnica vredno radi na Happy televiziji dok Miki koristi slobodno vreme da se druži sa prijateljima, pored toga što obavlja poslove u Kupinovu.

Tako je ovaj put Miki izašao u jedan restoran sa prijateljima, otmeno obučen, a bivša učesnica "Parova" Divna Karleuša prokomentarisala je:

Hoće li neka slika sa nekom ženskom osobom, bar sa kelnericom? Evo gledam desetu, sve muškarci, uvek i jedino – napisala je Divna.

Žene ne znaju da se druže. Haha – odgovorio je Miki.

Da li su možda Anđela i Miki raskinuli jer je glumica imala previše obaveza na poslu ili je nešto drugo u pitanju, ne znamo, ali svakako da su ostali u dobrim odnosima.

Happytv.rs
Foto: Instagram/mikidjuricickupinovo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter