Izvor:
07.11.2019 u 13:55
0

LJUBAV DOLAZI IZ STOMAKA: Spremna je da ispuni BILO KOJI ZADATAK! Kiki tražila SLATKIŠE samo za sebe, Alberta ZABORAVILA! (FOTO)

STARI SUKOB SE NASTAVLJA: Nevena i Đole TRAŽE GLAVNOG KRIVCA za njihove svađe! Ne mogu da SKLOPE PRIMIRJE! (FOTO)

Kiki Nikolić otišla je u Tajnu sobu kako bi zamolila Merlina da joj pošalje Medela štrudlice. Bila je vidno iznervirana Albertovim postupkom koji s njom nije hteo da podeli slatkiše:

Kakvo je to ponašanje, ne želim to! Sad ću da ti objasnim. Pre neki dan je dobio medelu, a ja ne znam zašto je on dobio medelu kad sam ja prva tražila! Kad je dobio medelu, zvao me je da dođem kod šanka i ponudio mi jednu, uzela sam i onda mi je opet uzeo iz ruke! Mnogo mi se jelo! – ispričala je Kiki pa nastavila da priča kako s Albertom ništa neće deliti:

Ne treba on da misli na moju kilažu, neka misli na sebe. Ja sam i onako smršala. Tako da te molim da mi pošalješ nešto slatko. Nisam jela dva meseca. Uradiću sve što treba! Neću dati Albertu obećavam, iako moje srce kaže da mu dam, ali ću ovog puta poslušati mozak! Ja hoću da ga zagrlim, a on me gura! Nije zaslužio – rekla je Kiki.

Kiki se zaista trudi i želi da privuče Albertovu pažnju, ali joj to ne polazi za rukom. On jednostavno ne želi da bude u njenoj blizini. Možda se predomisli pa počne da deli hranu sa Kiki. Videćemo.

MILOJKO SAKRIO NJIVU: Milijana nije znala za BOGATSTVO MUŽA! Izlanuo se tokom jutarnjeg programa! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter