Izvor:
19.05.2017 u 21:25
0

MILJANA KULIĆ ISKRENO ZA HAPPYTV.RS: Srce mi se kidalo kada sam videla roditelje, rekla sam im da ne dolaze više nikada!

Juče su tvoji roditelji došli u vilu. Kako si se osećala kada si ih videla i šta je bilo prvo što si im ispričala

– Bila sam presrećna kada sam ih ugledala. Prvo što sam im rekla je da se napolju ne vidi sve i da sam dovoljno inteligentna da rasuđujem sama. Nema potrebe da mi sugerišu, jer znam ko mi šta misli ovde i da se ne mešaju u moje odnose da drugima i da mi ne ispiraju mozak pričavši mi o drugim učesnicima već samo o meni. Odmah su krenuli svi osim dalile i Mirele da ih napadaju pre lajva i u lajvu, da ih vređaju i meni je to mnogo teško palo, jer ne želim da se potresaju moji roditelji. Srce mi se kidalo, ali nisam htela da pokažem svoju slabost, već sam se borila sa gamadi, bagrom i ološima. Njima sam rekla da im ne odgovaraju, a oni nisu mogli da se suzdrže kada su svi čoporativno urlali – ćerka vam je prostitutka, ima hiv pa je zato smršala, prostituiše se i izdržava vas, vi nju ne volite, tranvestit i tako dalje. Rekla sam im da ne dolaze više nikada, ni slučajno. Do sada su dolazili kako bih znala da me podržavaju, a od sada više ne, ako misle na moje zdravlje, jer sam sinoć bila korak pre nervnog sloma.

Žalila si se da si u depresiji poslednjih dana, zbog čega? Kako se sada osećaš?

– Nedostaje mi intima (seks) i moji prijatelji. Pet meseci sam u rijalitiju. Niko me nije iskreno poljubio, zagrlio. Izliv emocija, nadam se da će se uskoro završiti rijaliti i nadoknadiću sve ovo… Mnogo mi je teško kada se ne uključuju moji fanovi, jer oni su moja snaga, oni mi daju vetar u leđa i oni me motivišu. Zbog toga sam malo pala, ali sam se podigla kada mi je mama rekla koliko me narod voli.

Da li ti roditelji zameraju nešto što si do sada uradila u „Parovima“?

– Zamerili su mi nedolično ponašanje u nekim situacijama, ali oni znaju da je to njihova Miksi (pozitivno luda, temperamentna, surovo iskrena, bez dlake na jeziku). Jedinstvena i neponovljiva u svakom smislu te reči. Ovakva ludača se jednom rađa.

Da li postoji šansa da se pomiriš sa Mladenom? Jesu li tačne glasine da si zapravo zaljubljena u njega?

– Mnogo se promenio, nije više moj brat koga sam nekad volela. Mene je provredio, ali znajte da sam prebolela. Mislite o tome.

Ostatak intervjua sa Miljanom Kulić očekujte uskoro na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter