Izvor:
28.11.2017 u 17:30
0

MILJANA PRESREĆNA I NASMEJANA PRVO JUTRO NAKON SAZNANJA DA JE TRDUNA: Buduća mama iznela prve utiske!

Učesnica šeste sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" Miljana Kulić, saznala je sinoć da će za 9 meseci postati mama.

Ona je uradila test na trudnoću, koji je bio pozitivan, i nakon toga su se Ivan i ona odmah pomirili, i odlučili da detetu budu najbolji roditelji.

Miljana se tokom "Jutarnje kafice" uključila iz tajne sobe sa velikim osmehom i vidno raspoložena, pa je prokomentarisala situaciju od sinoć.

Sinoć sam bila u šoku, i ako sam dva puta pre toga uradila test, i bile su dve crte svaki put. Još uvek nisam svesna toga. Ispalo je da je Ivan zaljubljen u Meu jer je došlo do greške, mislim da su ga emocije na pitanje da li je zaljubljen u mene stigle nekoliko sekundi posle. Negde u dubini duše sam želela da test bude negativan kada sam videla njegove odgovore na "Parografu", ali videću kako će on reagovati ponovo na sve to, sinoć smo razgovarali i danas ćemo, pa ću videti šta on misli – rekla je Miljana.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter