Izvor:
07.11.2019 u 13:42
0

MILOJKO SAKRIO NJIVU: Milijana nije znala za BOGATSTVO MUŽA! Izlanuo se tokom jutarnjeg programa! (FOTO)

NEMA POVERENJE U SVOJU ŽENU: Da je saznao za MILIJANINA NEVERSTVA, ne bi ušao u rijaliti! Ne krije koliko je RAZOČARAN! (FOTO)

Tokom "Jutarnje kafice" saznali smo nešto novo. Milijana Božić zapravo i ne zna koliko njen muž ima bogatstva. Slučajno je saznala koliko zemljišta poseduje tek jutros u emisiji. Milijana se veoma iznenadila kada je čula. Evo kako je ona saznala:

Da li bi zajedno sa Albertom u Barajevu sadili lukac? – pitala je Vendi Milojka.

Bih, kako ne bi. Ja volim to. Imam zemlje, imam bašte, imam pet hektara zemlje – odgovorio je Milojko.

Šta imaš ti? – Sa čuđenjem je pitala Milijana.

Pa imam pet hektara zemlje – ponovio je Milojko.

Ja svaki put saznam nešto novo u "Jutarnjoj Kafici". Prošli put sam saznala da se ona kuća gde živi njegova ćerka i bivša žena vodi na njega. A sada ovo – iznenađeno je rekla Milijana.

IZNERVIRAO MILOJKA USRED EMISIJE! Svađa ZBOG ŠOLJE prerasla u SVAĐU ZBOG ŽENE! Njihovoj raspravi NEMA KRAJA! (FOTO)

Zašto je Milojko sakrio ovu informaciju, ne znamo. Ali je verovatno u pitanju njegovo nepoverenje u Milijanu koja ga je nekoliko puta prevarila.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter