Izvor:
14.02.2019 u 12:12
0

NEVEROVATNO! SLAĐA REŠILA DA SE OSVETI KADRI ZA SVE! RAT SE NASTAVLJA! Evo šta je odlučila da kaže i uradi!

Slađa Petrović je večeras nominovala Elvina Kadrića za izbacivanje iz vile "Parova".

Voditeljki Bojani Ristivojević se to učinilo čudnim s obzirom na to da su popravili u poslednje vreme svoj odnos.

– Ne, sad hoću da stavim tačku na ove diskusije, na ove osmehe na neke provokacije neprimerene. Ja se nikad nisam izjašnjavala na temu njihove veze, nisam ni podržavala ni osporavala, moj stav je bio neutralan. Zameram sebi što sam ušla u diskusiju sa takvim čovekom, trebala sam da ćutim ali ja ne umem da ćutim pa ne zameram sebi jer je moja priroda takva. Jedino zameram Elvinu jer je mogao čitav taj cunami koji je pokrenut da zaustavi samo jednom rečenicom. Možda bi došlo do sukoba, možda i ne bi ali Elvin to nije ni pokušao! Sada sam u situaciji da se od mene očekuje da mi razgovaramo, da sklopimo neko primirje, od mene to ne može da se očekuje. Zato što smo sve troje taj naš odnos stavili onako malo pod oštriju prizmu posmatranja. Doveli smo sebe u neke neprijatne situacije.

Ali nominacija stoji, Elvin je nominovan od svoje (bivše) tašte.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter