Izvor: HappyBSC
12.08.2020 u 15:48
0

PADAJU MASKE UZ NIZ ŠOKANTNIH DETALJA: Ona gleda samo MATERIJALNU korist

U toku emisije „Jutarnja kafica“ sa Vesnom Vukelić jedna od tema je mišljenje naših takmičara o Sari. 

Kako stvari stoje, većina rtakmičara nije imala lepo mišljenje o ovoj mladoj učesnici. 

Nakon što je mlađi Jovanović izneo niz šokantnih detalja i pretnji na račun mlade Sare, i zapretio: 

SVE O SPORTU

ZVEZDA POČELA PRIPREME: Saša postrojio igrače na Kopaoniku! (FOTO)

TUGA: Mladi reprezentativac poginuo u sudaru sa vozom!

LOM NA SVADBI: Zdravko Mamić zgrabio mikrofon i zapevao srpski hit! (VIDEO)

– Bolje me ne vuci za jezik. Ne diram te i nemoj da me provociraš, ukoliko ne želiš da progovorim i napravim haos – rekao je Jovanović. 

Ubrzo se nadovezao na njegove reči i popularni fitnes instruktor koji je uz rafalnu paljbu opleo po njoj i objasnio zašto ima takvo mišljenje. 

– Kakva si ti osoba kada prvo što imaš da kažeš o nekome je to koliko je bogat i šta sve ima od materijalnih stvari. Nije bitno što čovek ima 80 godina već je važno koliko novca ima, motor i debeo novčanih – zaključio je Pavao i dodao da je zbog toga i više nego jasno zašto on ima takvo mišljenje o ovoj takmičarki osme sezone zabavno-humorističkog programa. 

Kako će se dalje razvijati situacija saznaćete ukoliko ostanete uz Happy BSC portal. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter