Izvor:
26.11.2019 u 14:30
0

POBEGLA OD SVIH: ŠOKIRALA JE SVE SVOJIM PONAŠANJEM, SADA JE OTIŠLA U MANASTIR?! (FOTO)

EVO ZBOG ČEGA JE PAO SEKS:Žabac od Merlina tražio preparat za potenciju da bi zadovoljio Milijanu

Bivša učesnica rijalitija "Parovi", Marija Gafur, poznatija kao Marija Taksi tokom učešća u najpopularnijem programu na Balkanu, šokirala je učesnike ali i gledaoce svojim ponašanjem! Međutim, vrlo brzo je najavila svoj odlazak u manastir!

OKRENULA LEĐA NAJBOLJOJ PRIJATELJICI: Stala na Milojkovu stranu, a ovo je razlog zašto! (FOTO)

Evo sada obećavam, nakon izlaska iz "Parova" otići ću u manastir da se zamonašim – rekla je Marija dok je boravila u luksuznoj vili u Zemunu.

"BOLJE DOBAR RAZVOD NEGO LOŠ BRAK!" Žabac otkrio kakve probleme ima sa ženom i šta planira da uradi! (FOTO)

Od tada se ona nije oglašavala na društvenim mrežama pa mnogi misle da je zapravo ispunila svoje obećanje i da je zapravo otišla u manastir, ali da to nije želela da podeli sa ljudima, već je jednostavno nestala!

Da li je Marija zaista ispunila svoje obećanje?

STIGLE RODE: Obožavali ste da je gledate kao voditeljku Parova, sada je rodila naslednicu! (FOTO)

Happytv.tv
Foto:Happytv.tv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter