Izvor:
21.06.2019 u 00:45
0

PORODIČNA DRAMA ZATRESLA ČITAV ZEMUN: Đole i Đina osuli DRVLJE I KAMENJE na Aleksandru, a evo ŠTA je razlog! ŠOK, niko ovo nije očekivao od nje!

Žurka na bazenu je u toku, a Đorđe Tomić i Aleksandra Marjanović su iskopali ratne sekire.

Njih dvoje se neprestano svađaju, a čak se spekulisalo i da su u vezi iza leđa njegove izabranice, Aleksandrine sestre, Anđeline Marjanović.

-Devojko, prekini sa mnom svaki dan da igraš rijaliti! Od tebe ljubomornija osoba ovde ne postoji, ili se kačiš na Mladena,ili na nas dvoje! Za Mladenom juriš kao kerić!-Vikao je Đole.

-Ti skačeš samo da bi bio u kadru!- Odvratila je ona.

Onda se nadovezala i njena sestra, Anđelina Marjanović.

-Nećeš sa mnom i Đoletom igrati rijaliti! Nemoj da progovorim da te urnišem ovde, sram te bilo! Štitimo te sedam meseci! Tako možeš sa babom, sa nama ne možeš, sram te bilo!- Vikala je Đina.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter