Izvor:
18.03.2017 u 07:00
0

„POŠTUJEM LJUBU, ALI NJENU ĆERKU NEK JE SRAM“: Ploća saopštio da će tužiti Aleksandru Subotić zbog…

Nikola Strahinić poznatiji kao Ploća iznenadio je večeras sve učesnike za stolom kada je rekao da je nominovao Aleksandru Subotić.

On je objasnio da je Ljubina ćerka izrekla strašne optužbe protiv njega, te da razmišlja da je tuži.

Ona je rekla kako je moj auto u 29. novembru jer se bavim kriminalnim radnjama i ja zaista razmišljam, u stvari planiram da je tužim. Ja volim Ljubu i poštujem je, nju i pozdravljam, davala mi je sok, sve, ali Aleksandra je stvarno preterala – rekao je Nikola.

Aleksandra je rekla da je Nikola sigurno nominuje zbog Dalile, a voditeljka Bojana je dodala da je Nikola poštar i to možda najpopularniji poštar u Srbiji i u regionu.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter