Izvor:
19.03.2019 u 19:06
0

POTEZI NEMOĆNOG MUŠKARCA! TEŠKI DANI! Hvata se za slamku! (FOTO)

Milutin Radosavljević Mili želeo je da ode u Tajnoj sobi kako bi Mei uputio par reči:

-Mea moram da ti se izvinim za neke stvari koje sam, sama znaš u samom startu radio mogla si u mnogo boljem svetlu da se predstaviš, ali to nije moguće nisi imala nekoga da ti pomogne. Znam da si mnogo dobar čovek. Što se tiče mene i Marijane, što mi se svi rugaju, ti si mi dokaz da sa tobom nisam ništa hteo da radim u ta četiri meseca jer sam Marijanu poštovao i zato što ništa nisam hteo očekivao sam ljubav.Moja stvar je jako ozbiljna i delikatna u vili. Ja nisam želeo da je povredim. Ona je sela sa mojim najvećim nepriajteljima. Znam da si isključivo došla zbog mene- izjavio je Mili

Dok je on govorio svoje, njemu su se pridružili još neki takmičari, i pokušali su da ga ometaju, ali on se nije zaustavio rekao je sve što misli.

Jelena Petković je upitala Meu da li bi se opet poljubila sa Milijem kada bi sišla u Tajnu sobu, ona je rekla da to ne bi uradila.

Mili je rekao da kada izađe iz vile da će se javiti Mei, kako bi pokušali ponovo.

Mea je svesna da se oni vole, i da sve Mili radi iz inata.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter