Izvor: ALO
15.05.2024 u 13:06
0

OSUĐEN BAHATI VOZAČ KOJI JE POKOSIO DEČAKE NA MOPEDU KOD ZAJEČARA Mortus pijan udario decu, a onda pobegao

Bahatog vozača Policija je ubrzo pronašla i uhapsila.

Presudom Apelacionog suda u Nišu u postupku po žalbi Osnovnog javnog Tužilaštva u Zaječaru, okrivljeni Goran .M. iz sela Dubočana dobio je jednistvenu zatvorsku kaznu u trajanju od sedam godina i šest meseci zbog teškog krivičnog dela protiv bezbednosti u saobraćaju iz Krivičnog zakonika, u sticaju sa krivičnim delom nepružanja pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nesreći.

 

PIJANI MUŽ OBORIO ŽENU NA TROTOAR, A ONDA JE ŠUTIRAO U GLAVU I TELO: Sve zbog dve hiljade dinara

Podsećamo, Goran . M. iz Dubočana uhapšen je i priveden OJT u Zaječaru zbog krivičnog dela koje počinio 5. septembra kada je u alkoholisanom stanju sa 1,94 promila alkohola u krvi , na putu Glogovica-Dubočane upravljao automobilom marke ,,golf,, prešao u suprotnu traku i pokosio dvojicu dečaka od 12 godina koji su upravljali motorom ,,mopedom,,.

Nakon što je dečacima naneo teške telesne povrede Goran M. je pobegao sa lica mesta , ne pruživši im pomoć. Maloletnom M.D. je u nesreći amputirana noga i ugrožen život, dok su maloletnom P. U. nanete teške povrede šake.

Bahatog vozača Policija je ubrzo pronašla i uhapsila.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter