Izvor:
22.05.2019 u 07:35
0

PRAVI SE*S, LJUBAV I SUZE: On je sve to pružio, a sada je na ivici nervnog sloma…(FOTO)

TEK JE IZAŠLA IZ "PAROVA", A VEĆ PRAVI HAOS: Nevena Kalaver prošetala prestonicom i ostavila sve BEZ DAHA!

Vuya je doživeo nervni slom, jer smatra da su on i Enisa dali sve na tacni, da su pokazali pravu ljubav, i vezu koja je pružala sve i u kojoj se ništa nije krilo.

-Pošto se od nas tražili da budemo iskreni i mi koji smo svoj život dali, koji smo imali pravi se*s, prave ljubavi, prave suze, koji smo krvarili za ovaj rijaliti, iskreno iz srca dali sebe, i mi slušamo sada ovo, ja više neću da učestvujem boli me uvo ..Neću ja sam dao sve za ovo – izjavio je Vuya

ALEKS POKUŠAVA DA BUDE 'LADNA K'O ŠPRICER: "Parograf" iz nje izvukao istinu o S*KSU SA POŽGAJEM!

Ne može da podnese kako kaže lažne priče i lažne odnose. Verujemo da mu je jako teško da bez svoje lepše polovine nastavi rijaliti, pa se zbog toga dešavaju ovakve situacije i kojima on samo eksplodira.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter