Izvor:
25.01.2019 u 00:59
0

RASKID VERIDBE!? KONAČNI KRAH LJUBAVI IVANA I JELENE?! Ona hoće da baci prsten?

Kako bi proslavila svoj rođendan Jelena Ilić je malo više popila i žestoko se posvađala sa svojim verenikom Ivanom Marinkovićem..

Celu noć su se prepirali, svađali, Jelena ga je odgurkivala od sebe dok je Ivan pokušavao da joj se približi. Ništa nije pomoglo.

-Ivan voli sve da upropasti, ne voli kad je srećan.a voli kad ga gaze i vređaju. Ne voliš ženu koja te voli najviše na svetu, porodicu koja te poštuje, koja ti donese brojanicu sa krstom. To ti ne znači a znači ti pesma koju voli moj drug, koju misliš da sam posvetila nekom muškarcu.Ti si bolestan mozak! Skini ovu brojanicu i baci! Ne obraćaj mi se više!– govorila je Jelena iznervirano.

Jelena je nastavila da pije a Ivan da posmatra i čudi se njenom ponašanju.

Nakon toga Ivan je otišao za Jelenom u kupatilo pokušavajući da je smiri.

Da li je ovo konačan raskid? Jelena ostavlja svog verenika?

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter