Izvor: Kurir.rs ; Happy BSC
08.08.2020 u 09:56
0

RIJALITI POBEDNIKA BAŠ BRIGA, BIVŠA MU PROPALA: Crnka nema ni 40 KILOGRAMA?! Obline joj NESTALE, a noge samo što NE PUKNU! Sad je u ZATVORU! (FOTO)

Starleta Teodora Radojičić, bivša devojka Nenada Marinkovića Gastoza i učesnica rijalitija, navodno je uhapšena prošle nedelje u Beču zbog sumnje da je dilovala drogu.

Brani se ćutanjem

Radojičićeva, kako saznajemo, izvesno vreme boravi u glavnom gradu Austrije.

– Ona se, navodno, povezala s lokalnim dilerima, a uhapšena je nakon što ju je policija pratila nedeljama. Nije ni sumnjala da je pod prismotrom, a lisice na ruke stavljene su joj u trenutku kada je predavala narkotike kupcima. Proverava se da li ona ima veze s grupom koja je u Beču uhapšena pre dve nedelje zbog dilovanja kokaina, a u kojoj ima i naših državljana – rekao je naš dobro obavešteni izvor:

– Teodora se branila ćutanjem na saslušanju i tražila je advokata, a o svemu je obaveštena i porodica. Njen brat danas putuje u Austriju kako bi je posetio – dodao je izvor.

Starleta i učesnica nekoliko srpskih rijalitija i ranije je pričala da vodi buran život na ivici zakona.

OVO MORATE ZNATI

OTKRIVENA SLABA TAČKA KOVIDA 19! Evo šta je sledeći KORAK!

SAHRANA Isidore Bjelice DANAS u Aleji zaslužnih građana: Počivaće pored POLITIČARA

POMIRENJE NAKON SVEGA! KADRA STIGAO, POLJUBIO IZABELU: Iskrena STRAST i susret DECENIJE (VIDEO)

DANAS BEZ KONFERENCIJE: Krizni štab obratiće se SUTRA

Sve sam probala

– Godinu i po dana se nisam treznila. Ustanem ujutro, sednem kod prijatelja u kafić, naručim viski, pa pređem na koktele. Ne znam šta sve nisam probala u životu i u kakve sve probleme mogu da upadnem, i sa zakonom i ovako – rekla je jednom prilikom Teodora, koja je poznata po tome da voli žestoke momke, pa se i udala za muškarca koji je završio u zatvoru.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, ali on nije odgovarao na naše pozove, kao ni Teodora, čiji je broj koji je poznat redakciji nedostupan.

Fanovi zabrinuti, postala anoreksična

Otkako je oslabila mnogi fanovi postali su zabrinuti za njeno zdravlje.Navodno, ona nema ni 40 kilograma, a poznate obline kao da su nestale. Osim što je sve mršavija, Teodora je prošla i kroz druge velike promene – ošišala je dugu kosu, pa istetovirala skoro celo telo.

„Šta se dešava devojko sa tobom? Gde je ona lepota? Prestani da uništavaš sebe, obrati se za pomoć ako ti treba“, samo je jedan od komentara zabrinutih fanova sa društvenih mreža.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter