Izvor:
09.12.2016 u 03:28
0

Ružica ponovo zaljubljena: Veljkovićeva se POMIRILA sa bivšim dečkom!? (foto)

Pobednica četvrte sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" Ružica Veljković uplovila je u emotivnu vezu, a fanovi nagađaju da se pomirila sa bivšim dečkom Filipom Đukićem.

Naime, bivša modelsica je na Instagramu objavila sliku gde se drži za ruku sa istetoviranim muškarcem ,a u opisu fotke je objasnila da je reč o njenom novom partneru.

"Mi samo uživamo. Sakriću te u zube kao žvaku, niko te neće pronaći u mraku", napisala je Ružica u opisu slike koju je objavila na društvenoj mreži.

Ružica se nije oglasila i otkrila identitet dečka, tako da ostaje da vidimo da li je reč o Filipu ili nekom drugom momku.

Pogledajte:

Kurir
Foto: Instagram/ruzicaveljkovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter