Izvor:
09.12.2016 u 03:48
0

Miljana ŽESTOKO uzvratila: Evo kako je ona ODGOVORILA Ružici!

Bivše učesnice četvrte sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" Miljana Kulić i Ružica Veljković, bile su najbolje drugarice u najpopularnijoj vili na Balkanu.

Njih dve su bili nerazdvojne i podržavale su jedna drugu, a Miljana je čak organizovala i glasanje za Ružicu.

Ipak, danas se situacija promenila naglo, i njih dve su opasno zaratile pred početak pete sezone.

Ukoliko niste upućeni pročitajte i Ružicin odgovor Miljani, a sada vam donosimo Kulićkin odgovor Veljkovićevoj.

Ružice, jadna si. Miljana Kulić tj. ja se nikada nije eksponirala i provlačila po žutoj štampi. Već nisam odgovarala novinarima na pozive i tužila mnoge redakcije zbog laži na kontu mog imena. Kada im ne odgovorim na poziv, pišu šta im je volja. Tebi sam ja bila prijatelj u rijalitiju i kada su mi savetovali (porodica i fanovi) da se klonim tebe, nisam nikoga slušala, već sam htela sama da se uverim i uverila sam se kakva si ti zapravo osoba. Meni tvoj novac nije potreban, jer si ga krvavo zaradila, isto kao i ja i tuđe mi ne treba. Tako mi vraćaš što sam organizovala glasače i kupila 1000 kartica da bih glasala za tebe i bodrila te u finalu. Poenta cele priče je što me nikada nisi pozvala, niti odgovarala na moje poruke i pozive (samo par puta sam te pozvala). Zbog čega si plakala za mnom i molila da me uključe u program, pozdravljala me? Jadna si i prosta da je meni tebe žao. Neka ti je prosto, Bog sve vidi – rekla je Miljana.

Videćemo kako će ovaj njihov okršaj završiti, i da li će se on preneti u vilu ukoliko njih dve budu pozvane da učestvuju i u ovoj sezoni.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter