Izvor:
11.05.2019 u 17:19
0

ŠOK I NEVERICA, LUDILU NEMA KRAJA: VODITELJKA JOJ SE OBRATILA A ONA JE PLJUNULA DIREKTNO U LICE I POČELA DA SE SMEJE!? (VIDEO)

Voditeljka Parova, Slađana Slađa Petrušić doživela je veliku neprijatnost na Zlatiboru! Naime, ona je tokom posete Zlatiboru naišla na lame koje su poznate kao jako pitome životinje ali sa jednom manom, kada ih neko dira one ga pljunu! Ništa bolje nije prošla ni poznata voditeljka koja se oduševila lamom, da bi ubzo nakon toga shvatila zbog čega kažu da ih ne treba dirati!

Lama se mazila i uživala ali ubrzo joj je dosadilo da je Slađa mazi,pa je odmah reagovala a zatim se kako mnogi kažu i nasmejala voditeljki u lice! Kako je sve ovo izgledalo pogledajte u video prilogu koji je pred vama!

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter