Izvor: Happy BSC
10.02.2021 u 10:41
0

ŠOK U PAROVIMA! Kupio mi poklon pa otišao da JOJ UBIJE MAJKU! (VIDEO)

Baku je ubio na licu mesta, majku pogodio sa tri metka, a onda se ubio! 

Ispovest koja ledi krv.

Goranina priča je svima naterala suze. Ona je u svojoj potresnoj ispovesti rešila da ispriča sve o razvodu njenih roditelja.

PROČITAJTE JOŠ: 

Danas stiže još pola miliona kineskih vakcina

DANAS počinje isplata UVEĆANIH PENZIJA

OGROMNA CIFRA: Španija premašila više od tri miliona obolelih od korone

– Moji su se razveli. Majka je otiala da živi sa bakom a ja sam ostala kod oca. Nakon dve godine moj otac je kupio pištolj i hteo je da se ubije. Ja sam u jednom momentu držala taj pištolj. Meni i sestri je kupio poklone. Kupio je i aparat i hteo da se slikamo. Ja tada nisam razumela šta je on hteo da uradi. On je otišao sa namerom da ubije moju majku.  Ja majku nikad nisam pitala zašto je on to hteo da uradi.  Ubio je moju babu. Moju majku je pogodio sa tri metka i onda presudio sebi – pričala je Gorana kroz suze. 

Gorana nije mogla da dođe sebi, a i ostali ukućani nisu mogli da se smire poskle svega što je Gorana ispričala.

Kako je izgledala ova ispovest pogledajte u videu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter