Izvor: Happy BSC
10.02.2021 u 10:40
0

ZLOČIN! ISPOVEST KOJA OSTAVLJA BEZ DAHA: Gorana progovorila o ubistvu oca! (VIDEO)

Natavak Goranine agonije. U nastavku poligrafa je ispričala još detalja.

PROČITAJTE JOŠ: 

Danas stiže još pola miliona kineskih vakcina

DANAS počinje isplata UVEĆANIH PENZIJA

OGROMNA CIFRA: Španija premašila više od tri miliona obolelih od korone

– Sahrana bake i oca bila je isti dan. To nisam mogla da izdržim. Znam samo da sam posle toga išla na groblje i nosila cveće. To me je ubijalo. Nikad neću moći da mu oprostim pričala je Gorana. Velika je to trauma koju ja nosim. Majka mi je jedva prezivela ja ne znam zašto je on to uradio. Prošlo je sdve godine od njihovog razvoda. I sa majkom sam bila u lošim odnosima. Sve je to uništilo moju porodicu pričala je Gorana kroz suze i nije mogla da se smiri.

Ostali su je svi slušali i saosećali se sa njenim bolom koji nosi.

Ovo je priča koja je ostavila sve bez reči. Kako je sve izgledalo pogledajte u videu ispod…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter