Izvor:
28.12.2016 u 23:46
0

Sprema se „PROBLEM“: Gasttozz najavio novu pesmu, ali i još jedno IZNENAĐENJE! (foto)

Nenad Marinković Gattozz, zvezda "Parova", nedavno je uplovio u muzičke vode i ako je sudeći po pregledima, preti da ugrozi mnogo starije i iskusnije pevače.

Njegova prva pesma "Namerno" zaradila je neverovatnih 16 miliona pregleda na Youtube-u za veoma kretko vreme.

Međutim, Nenad ne namerava tu da se zaustavi. On užurbano priprema svoju novu pesmu "Problem" koja već sada pretenduje da zaseni uspeh prvenca.

Za glumicu u ovom spotu izabrao je lepu Aneli Ahmić, rođenu sestru Site, koja mu je bila cimerka u "Parovima".

Ovo je iznenadilo mnoge jer je u prethodnom spotu glavnu ulogu dobila Magdalena Pejčev, a kako se ona u tome odlično snašla, nagađalo se da će ona biti i u "Problemu".

Ipak, Gasttozz se odlučio za Aneli i sada su počele pripreme za snimanje ovog spota.

Marinković i Ahmićeva su pozirali na fotografiji koja je ubrzo osvanula na društvenim mrežama. Da se primetiti da je Nenad očigledno umoran jer njegovo lice deluje iscrpljeno, dok Aneli blista u izazovnoj odevnoj kombinaciji.

Pogledajte kako to izgleda:

Happytv.rs
Foto: Instagram/zokagasttozz

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter