Izvor: HappyBSC
29.05.2020 u 12:53
0

SRAMOTA! RAZGOLIĆENA DO KOŽE I BAČENA U BLATO: TRANSFER BLAMA na vrhuncu a NE PRIZNAJE DA JE POGREŠILA

U raskošnoj vili „Parova“ u toku je emisija „Jutarnja kafica“ čiji je domaćin Vesna Vukelić Vendi a Nataša se u dvorištu velelepne vile dotakla Pavaa i njihovog odnosa.

Pravna plavuša je objasnila da je sve  bila farsa sa fitnes instruktorom kako bi se osvetila  Milutinu Radosavljević Miliju. 

Ali je i ostavila milionski auditorijum bez teksta kada je rekla na šta ju je nagovarao Pavao:

– Rekao mi je da treba da dam lažnu  nadu Milojku  a ne njemu. Da ga muvam kako bi došla do prvog mesta – počela je Nataša i dodala da je fitnes instruktor kivan jer se poigrala sa njim i ostavila ga nakon što je ostavrila šta je htela. 

OBAVEZNO PROČITAJTE

ON JE PONOS SRBIJE Novaku Đokoviću uručena velika povelja (GALERIJA)

BRUCOŠI OVO MORATE ZNATI: Samo za polaganje prijemnog do 9.000, najskuplja školarina 243.500 dinara

DVA KLIKA DO PRIJAVE: Preko e-uprave za jedan dan prvake za dolazak u škole prijavilo 15.000 RODITELJA

PRIPREMNO ROČIŠTE PRED VIŠIM SUDOM U NIŠU: Malčanski berberin danas iza zatvorenih vrata o krivici

Podsetimo:

Nataša je bila jako bliska sa Milijem ,a nakon ulaska Kristine, nove takmičarke koja je pomutila razum mnogim takmičarima, ona je dobila napad besa i histerije i distancirala se od svoje nesuđene ljubavi. 

Iako je priznala da je sve sa Pavaom bila farsa kako bi se osvetila Miliju, strasti među njima nisu nestale. Mnogi takmičari u vili smatrajuda Pavao i pravnica ipak osećaju nešto jedno prema drugom ali da ne znaju kako da obelodane svoje emocije. 

Nataša Pajović ne prestaje da intrigira javnost, a ljubav koja je raslojena na više strana je pod znakom pitanja. 

Za koga će se plavuša odlučiti saznaćete ukoliko ostanete uz Happy BSC portal.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter