Izvor:
19.11.2018 u 14:28
0

SUĐENJE SE PRETVORILO U ŽESTOKU RASPRAVU: Ilijana Vagić na meti oprečnih komentara!

U toku je još jedno suđenje u vili "Parova".

Ovoga puta sudi se takmičarki Ilijani Vagić, a optužena je za plasiranje lažnog prijateljstva i ljubavi prema izbačenoj učesnici Jovani Novakov Šmizli.

Naime, Ilijana i Jovana su bile veoma bliske, tokom Jovaninog boravka u rijalitiju.

Kako je poznato da je Vagićeva bila u strasnoj aferi sa Božidarom Milanovićem, koji je sada Šmizlin dečko, postavlja se pitanje da li je Ilijana prava drugarici Jovani, s obzirom da je delila krevet sa Božom i Šmizlom.

Međutim, to nije sve.U toku jučerašnjeg izbacivanja Jovane iz vile, Boža je primetio da se Ilijana podrugljivo osmehuje jer je njena navodna drugarica izbačena, te je Vagićevoj to itekako zamerio.

Nikola Jovanović Conja, koji je danas u ulozi sudije, najstrože je osudio Vagićevo ponašanje:

– Ja od samog početka spavam u tom krevetu i ne vidim u čemu je sad problem.Rekla sam da ću izaći iz kreveta jer mi je neprijatno da spavam pored Bože i ne znam zašto sada dižete frku –

– Jedva ste dočekali da me napadnete.Od prvog dana sam u tom krevetu, tako da ako nekome smeta, neka zameni krevet –

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter