Izvor:
19.11.2018 u 14:55
0

OVO SE ĐOLETU NEĆE DOPASTI: Đina i Mastor razmenjivali nežnosti! (VIDEO)

U toku jučerašnjeg izbacivanja iz vile, Dzonatan Mastor, poznat kao veliki zavodnik i obožavalac žena, razmenjivao je nežnosti sa Anđelinom Marjanović.

Ono što je intersantno jeste to da je posle njihovog maženja, došlo do žestoke svađe između Đorđa Tomića i Mastora, a razlog sukoba je upravo Anđelina.

Naime, Dzonatan je ničim izazvan opleo po Tomiću, jer kako navodi on je najveći ljugavac u vili, jer je prvo bio sa Enisom Bajramović, potom sa Aleksandrom Karailjaz, a onda se opredelio za bivšu učesnicu Meu Bond.

Međutim, Đorđe je po samom ulasku Anđeline Marjanović u rijaliti, ostvario prilično blizak odnos sa njom, a tokom sinoćne emisije priznao je i da mu se dopada.

Izgleda da Mastoru odnos Tomića i Đine nimalo ne smeta, te se okuražio i zavodio Anđelinu naočigled većine cimera.

Ukoliko ste propustili simpatično razmenjivanje nežnosti Dzonatana i Anđeline, pogledajte u narednom videu kako je to izgledalo:

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter