Izvor:
08.11.2019 u 10:17
0

SVAĐA U KUPATILU: Koja više veruje u Boga? Mira ŽESTOKO po Aleksandri! (FOTO) (VIDEO)

Mira i Aleksanda ne rpestaju da se svađaju i raspravljaju oko toga ko je pošteniji, ko bolju igru igra, ali su se dohvatile čak i teme manastira!

KO ĆE PRIHVATITI OČINSTVO? Njih dvojica u VEOMA NEZGODNOJ SITUACIJI! Nećete verovati kakvo je rešenje predložio Mastor! (VIDEO, FOTO)

– Dovoljno mi je da te vidim i da znam kakva si. Toliko mi je ljudi kroz život prošlo, da mi je i ovde dovoljno samo da pogledam i da znam ko je gde radio i bio – rekla je Miri Aleksandra.

Mira njoj nije htela da ćuti, pa je zahtevala da joj kaže u kom je lečilištu bila i zbog čega, za šta ova nije želela da se pravda.

– Ja ću sve objasniti onda kada budem želela, a pošto si bezobrazna, ne pada mi napamet da se tebi pravdam. – rekla je Aleksandra, za šta je Mira ljutito odreagovala na Aleksajdrinu kontstatciju da ona odlazi u manastir, ne zbog vere u Boga, već da bi se izlečila.

NE DOZVOLJAVA DA SE DRUGE DEVOJKE UMEŠAJU: Jelena Golubović želi Pavaa samo ZA SEBE! Spremna je na sve! (FOTO)

VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDE:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter