Izvor: HappyBSC
02.07.2020 u 04:04
0

SVAĐAJU SE ZBOG MENE: Zbog njega se topim od miline!

Dok se u dvorištu vile „Parovi“ svađaju Darko Radovanović i Aleksandra jakšić, u Tajnoj sobi Atina Ferari likuje. 

OVO MORATE PROČITATI

POSLEDNJI PUCANJ za Bobanu: Jasna Šekarić se na DIRLJIV način oprostila od Bobane!

KCV NAJSTROŽE OSUDIO ponašanje doktorke koja se RASISTIČKI ponela prema studentkinji!

ODLAZAK ŠIPTARSKOG LOBISTE Kraj američkog MANIPULATORA otvorio VRATA PAKLA ZA PRIŠTINU!

PREDSEDNIK VUČIĆ OTKRIO O KORONI: Stanje u Beogradu je GORE NEGO BILO GDE U SRBIJI

– Verujem da se oni, ovog momenta, svađaju zbog mene. Drago mi je što je Darko napokon shvatio da Aleksandra nije žena za njega. Kada su ga premestili da sedne na Ivanovo mesto, rekla sam super, konačno je blizu mene. Smeta mi samo Kristina Mažibrada, jer ja kad sedim pored darka on meni šalje takvu pozitivnu energiju, uliva nešto lepo da se sva naježim i ozarim. taj čoveč je čista inspiracija, ništa drugo. Krajnje vreme je da shvati da Aleksandra dosta negativno utiče na njega. kada je sa njom u društvu on je potišten i ćuti. oseća se tenzija među njima. Ona ga napada, on nema šta da joj kaže. Dolazi do konflikata koji su bezvezni. Vidi se strah koji poseduje od Aleksandre. Nije to zato što se plaši nje kao žene, već se plaši za opstanak u vili. Meni su oni zanimljivi kad ih gledam. Volim da umešam prstiće u tu vezu. Osećam neke leptiriće u stomaku, pa onda nemam kad da se mešam. Mislim da ćemo do kraja svašta da vidimo. Njemu je loša taktika sa Aleksandrom – izjavila je Atina. 

SAZNAJTE JOŠ I OVO

Osmaci danas i sutra PREDAJU LISTE ŽELJA za upis u srednju školu!

MESEČNI HOROSKOP Stigao je burni jul i zato ovo morate znati!

TURISTI, OPREZ! Granični prelaz EVZONI ZATVOREN DO 15. JULA!

NOVA HAPŠENJA U SLUČAJU „JOVANJICA“ Uhapšeno još sedam osoba

Da li je Atina zaljubljena do ušiju u Darka, ostalo je misterija. 

– Volim da ga gledam po vili dok hoda. Iz pokreta znam kako se oseća. Sve je moguće do kraja ove igre. Potrudiću se da je učinim zanimljivijom – dodala je Atina. 

Ostanite uz HappyBSC portal!  

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter