Izvor: HappyBSC
06.07.2020 u 11:27
0

TEŠKI DANI ZA NJENU LJUBAV: Vratila se bivšem i AFERI koja će napraviti KARAMBOL

Atina Ferari ne krije nezadovoljstvo zbog ponašanja Darka Vlajića. 

Naime, spekuliše se već duže vreme da su njih dvoje imali aferu van rijalitija, ali od trenutka kada je ušla u vili atraktivna brineta i Vlajić nisu ni malo bliski. 

Ona je sve vreme provodila sa popularni fitnes instruktorom, pokušavajući da osvoji njegovo srce a kako to nije uspela, shvativši da je Slađa ta zbog koje će Vladilo  sve učiniti povukla se. 

Iako su svi takmičari smatrali da je Atinina nova ljubav Darko Radovanović , on je nije primećivao i nakon šut karte vratila se svojoj prvoj ljubavi. 

SVE O KORONI

NOVO UPOZORENJE EPIDEMIOLOGA KONA: Za tri dana udar u Beogradu, moramo da poštujemo mere

PLJUŠTE KAZNE! Radojičić o kontroli noćnih klubova

POTRESNA ISPOVEST NADE VULIĆ: Korona mi uzela muža, umalo da nam decu ostanu siročad!

OD DANAS OBAVEZNO NOŠENJE MASKE U JAVNOM PREVOZU: Kazna za one koji ne poštuju odluku

KORONA UZIMA MAHA: Grčka zatvorila granice za građane Srbije

Ne kaže se bez potrebe da stara ljuav zaborava nema.

Brineta i pevač su svedoci toga. Ali, nije sve tako jednostavno, s obzirom na to da je Darku  Vlajiću imala mnogo toga da zamere. 

– Ne sviđa mi se tvoj rečnik. Psuješ mnogo i nije mi jasno šta radiš. Posle se pitaš što smo se distancirali – rekla je Atina Ferari. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter