Izvor: Happy BSC
20.09.2020 u 10:08
0

TIGAR JE ODBIO DA SNIMI PESMU SA ALEKSANDROM: Rešila je da mu se osveti POVRATKOM u vilu, PIKIRALA novog TAKMIČARA!

Nedavno je Aleksandra Jakšić obelodanila da je u lošim odnosima sa Darkom Radovanovićem. 

– Ja se razvodim, i slobodna sam. Između mene i Tigra se ništa neće desiti – rekla je dama iz Milana, za Happy BSC portal pa je otkrila da je njen bivši ljubavnik odbio poslovnu saradnju sa njom.

– Ja sam htela da on i ja snimimo duet, ali ništa od toga. Odbio me je.. oprobaću se u muzičkim vodama i snimiću pesmu sa jednom velikom zvezdom – ostala je misteriozna Aleksandra.

SAZNAJTE JOŠ

REKTORKA BEOGRADSKOG UNIVERZITETA NAJAVILA: Od oktobra sledi OVAJ model nastave

STANOVNIŠTVO U SRBIJI SVE STARIJE, ali ima jedna OHRABRUJUĆA vest!

ISPOVEST PACIJENTA 1133: Primila sam eksperimentalnu VAKCINU i sada sve što OSEĆAM je…

Međutim, ovo nije sve jer Jakšićeva je najavila i mogući ulazak u vilu i otkrila ko je osvojio simpatije: 

– Ja njega jako dobro razumem nadam se Igore, ako Aleks uđe u ovu sezonu, da ćemo da popričamo. Igor je jako zanimljiva ličnost i mnogo toga krije i mnogo toga ima da kaže, ali neće sada – rekla je Aleksandra.

Igor se zahvalio na lepim rečima, a da li će bivša takmičarka ponovo ući u vilu ostaje da vidimo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter