Izvor:
11.05.2017 u 01:37
0

TRESE SE VILA „PAROVA“: Dalila raskinula sa Dejanom zbog Davida!

Večeras su se Dejan i David Dragojević posvađali zbog Aleksandre Subotić nakon što je produkcija pustila snimak na kom Dejan ogovara starijeg brata i snajku.

David se mnogo razbesneo zbog toga, pa je uplakan izleteo iz vile i rekao da su on i Dalila mrtvi za njega.

No, Dalilu su optužili da je ona kriva za sve, pa je odlučila d aje najbolje da raskine sa Dejanom kako ne bi imao problema sa Davidom.

– Dalila je ostavila Dejana kako ne bi nosila krst na leđima da svađa dva brata, dala je Dejanu ultimatum – rekla je voditeljka Anđela.

Nisam mu dala ultimatum, rekla sam mu da neću da budem razapeta na linč, meni je ovo odvratno. O Davidu imam lepo mišljenje od samog početka – vikala je uplakana Dalila.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter