Izvor:
25.04.2017 u 07:11
0

TRESLA SE VILA: Ove dve učesnice posvađale se oko Mladena Vuletića!

U toku "Parografa" u vili je nastao haos, počela je rasprava oko silikona.

Slađa Petrušič je ušla u raspravu sa ostalim učesnicima zbog toga što je prozvala devojke koje su se odlučile na ugradnju grudi.

Dalila je odmah ustala protiv Slađe i rekla da je bolje i to nego da se nabijaju na polni organ čoveku od 70 godina, kao što je ona radila sa Piculinom i Bibom Strujom.

Dalila je otkrila da je Slađa danas u dvorištu rekla da će iz inata njoj biti sa Mladenom Vuletićem. Dalila je besno rekla da ona sa njim nema nikakve veze pa ne razume zašto se njoj obraća.

Dalila tvrdi da je u momentu kada su se posvađale oko tabele za izbacivanje Slađa izvršila fizički kontakt uhvativši je za lice, što je Slađa demantovala.

happytv.rs
foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter