Izvor:
05.07.2018 u 19:24
0

U NAJEMOTIVNIJEM INTERVJUU VUK ĐURIČIĆ OTKRIVA: Da li je spreman da Aleksandri oprosti prevaru? (FOTO)

Otpisani takmičar Vuk Đuričić ne krije da se zaljubio kao nikada do sada u cimerku iz rijalitija, Aleksandru Vasiljević.

Vest da ga je napolju prevarila, skrhala ga je, po njegovim rečima, kao nikada do sada.

Samo za čitaoce portala happytv.rs učesnik otkriva najiskrenije emocije, ali i otkriva da li je spreman da Aleksandri oprosti prevaru:

Tokom emisije " Upoznajte Parove" došlo je do raskida između Aleksandre i tebe. U jednom trenutku ni sam nisi znao zašto se ona naljutila, kada su se slegli utisci možeš li nam otkriti šta je bio povod vašeg raskida?

Juče sam doživeo nervni slom, međutim, evidentno je da je tražila razlog, iliti dlaku u jajetu, kako bi me ponizila i ostavila. Žene uvek ostavljaju kada imaju rezervnu varijantnu. Tako da mislim da je želela da se opere.

U jednom trenutku si rekao Aleksandri da ide sa Zerinom u Sarajevo. Šta si time hteo da joj poručiš? Zbog čega ti smeta što se tvoja devojka druži sa Zerinom?

Lepo sam joj rekao pre nego što sam ušao da se ponaša kao dama i da ne lepi sebi etiketu. Nemam ništa protiv Zerine, ali znam kako razmišljaju devojke iz rijalitija i na šta su spremne. Ja volim pozorište, ali ne i pozorište u kući. Pokazao sam joj u više navrata da je iskreno volim, a ona umesto to da ceni i da me čeka, ona brže-bolje ide u Sarajevo. Baš sam ispao glup… Ali, srece to ne razume, svako pokaže pravo lice. Iamo sam iskrene namere sa njom. Međutim, ko zna zašto je to dobro.

Aleksandri si u toku rasprave poručio da te ne čeka ukoliko je bila sa nekim drugim. Sumnjaš li da se to desilo?

Sa kim si takav si. Nisam više pametan i baš sam rasejan. To sam joj rekao jer ne želim da imam devojku koja ide sa cveta na cvet. Što je najgore od svega, ja nju iskreno volim i sada, ali preko prevare nikad ne bih prešao, pogotovo sa ženom sa kojom sam planirao brak i porodicu. Rekao sam joj da bude čovek i ne čeka me napolju ako me je prevarila, a to ću saznati kada izađem…

Koliko je vaša veza bila jaka kada ste bili napolju? Jesi li slutio da nešto ovako može da se desi samo par dana nakon povratka u vilu?

Prvi dan nisam ništa osetio kada smo se videli, što je normalno i to su posledice rijaltija. Već drugi put sam shvatio koliko je volim, i ona mi je bila podrška kada sam ulazio. Nisam je namerno mnogo spominjao, jer ja ono što stvarno volim ne želim da mešam sa rijalitijem. Čak su ostali učesnici primetili koliko mi je stalo do nje. da sam bio spreman da ubijem svakoga ko bi je napao ili nešto pogrdno rekao.

Super finale je u nedelju, ko je tvoj favorit?

Veoma je jaka konkukerncija u vili… Mnogo ima jakih individualaca, ali realno Gasttozz i Dalila su sertifikat za rijaliti. Možda još neko ispliva, ali oni imaju najveće šanse.

Sve vesti o "Parovima" čitajte na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter