Izvor:
14.01.2019 u 12:39
0

VELIKI POVRATAK JELENE PETKOVIĆ NA MALE EKRANE: Vraćam se u „Parove“ spremna za nove radne pobede! (FOTO)

Novo/staro lice zabavno-humorističkog programa "Parovi" od večeras ponovo vodi emisiju "Upoznajte Parove".

Jelenu Petković svi dobro pamtimo kao urednicu i voditeljku emisije "Stem 011", ali i jednu od voditeljki četvrte sezone najgledanijeg rijaliti serijala – "Parovi".

Samo za portal happytv.rs šarmantna voditeljka odgovorila je na pitanja koja su su zanimala mnoge poštovaoce njenog dugoodišnjeg rada.

Da li se raduješ što ćeš nakon duže pauze ponovo voditi, po mišljenjima mnogih, najinteresantniji rijaliti na našim prostorima? Zbog čega te nije bilo ovoliko dugo?

– Jako se radujem što se ponovo vraćam na male ekrane, pogotovo u emisiju koju sam vodila ranije. U četvrtoj sezoni sam takođe vodila emisiju "Upoznajte Parove", a potom sam bila sa njima dole u vili, pravili smo razne igrice, a potom sam vodila i "Nedeljni ručak": Nije me bilo neko vreme jer sam ostala trudna i na svet donela jednu od najlepših devojlčica na svetu, koja se zove Maša, to je razlog što me nije bilo na malim ekranima.

Po čemu će se razlikovati tvoje vođenje emisije “Upoznajte Parove” od svega do sada viđenog?

Vođenje "Parova" razlikuje se od svega ostalog što sam radia. Pored ovog projekta izdvajam emisiju "Stem 011", ali i emisiju "Glamur" na TV Happy, koju uređujem zajedno sa mojim kolegom Urošem Božičem. Ma koliko ljudima izgledalo da je to lako raditi, zaista nije lako voditi rijaliti emisije. Vraćam se u "Parove" spremna za nove radne pobede!

Kako uspevaš da uklopiš svoj privatni život sa poslom, s obzirom da znamo da si majka jednogodisnje Maše, ali i PR kluba “Kasina”?

Nije lako, s obzirom na to da je Maša sada već devojčica koja hoda, govori, koja već dosta toga razume… Kada vidi mamu na televiziji, zbuni se kako je moguće da je mama i ovde i tamo. Ali, kada volite posao koji radite, ništa vam nije teško. Pored svega navedenog, uveče radim kao PR noćnog kluba "Kasina", ali se trudim da svaki slobodan trenutak provedem sa ćerkom. Ponavljam, kada nešto volite ništa vam nije teško.

Koga vidiš kao pobednika sedme sezone “Parova”? Da li misliš da se već neko izvojio?

Mislim da u sedmoj sezoni ima odličnih rijaliti igrača. Ne bih mogla nikoga da izdvojim, možda nakon nekog vremena kada ih bolje upoznam. Jako mi je drago što ćemo i u ovoj sezoni imati rijaliti bebu. Kada smo već kod beba, interensantan je podatak da sam ja prva voditeljka "Parova", koja je povukla nogu i ostala trudna. Nakon mene je zatrudnela Jelena Dimitrijević, Jelena Sekulović, a potom i Jovana Jeremić. Mislim da je bitno da radimo na natalitetu i da nam se rađa što više beba.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter