Izvor: BSC HAPPY/MONDO
28.12.2023 u 16:56
0

„PODSEĆAJU ME NA NESRETNI FILMIĆ“: Severina otkrila zašto više ne peva neke svoje pesme

Pesme sa nekih albuma nisu više deo njenog repertoara, Severina otkrila i zašto.

Severina je u svojoj karijeri dugoj više od trideset godina nanizala mnoštvo hitova, a deo pesama izbacila je s repertoara na koncertima. Neke više ne peva jer ne stigne zbog ograničenog vremena, a ima i onih koje je s razlogom izbacila iz programa.

Otkrila je koje pesme više ne peva na koncertima i zašto:

Ne pevam pesme s albuma ‘Severgreen’ jer su izašle 2004. kad je neko pustio onaj nesretni filmić. Te pesme me sećaju na taj period pa sam ih ‘izbrisala’ iz glave. Zato ne pevam Broš. I ne pevam pesme s albuma ‘Moja stvar’ iz 1996. jer mi je dok sam snimala album umro otac. Ne pevam više ni Rođeno moje jer me podseća na period kad su mi uzeli sina – rekla je u nedavnom intervjuu.

SNIMAK SA PRIVATNOG VESELJA: PRIJA peva, a Filip i Blaško sede pored nje (VIDEO)

„Severgreen“ je deveti studijski album hrvatske pop pevačice, objavljen 2004. godine. Na albumu se nalazi deset pesama, među kojima su Broš, Adam i Seva, Hrvatica, Šta me sad pitaš šta mi je…

Nakon skandala te godine, o kojemu je brujao ceo region, Severina je uzela nekoliko meseci pauze od nastupa. Nedavno je govorila i o poruci koju je poslala svom bivšem, Milanu Popoviću, sa kim je već godinama na sudu zbog borbe oko starateljstva nad sinom.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter