Izvor: kurir
22.01.2024 u 22:22
0

SLAO JOJ PRETEĆE PORUKE: Mina Kostić prijavila bivšeg dečka, evo detalja

Mina Kostić navodno je prijavila policiji bivšeg dečka Nikolu Srećkovića, zbog maltretiranja, pišu beogradski mediji

Pevačica je, navodno, podnela krivičnu prijavu 17. januara, a u prostorije MUP-a je došla vidno uznemirena, kako se navodi. Dežurni tužilac iz Drugog osnovnog javnog tužilaštva navodno je doneo odluku da u ovom slučaju nema nikakvih elemenata krivičnog dela da bi se istraga nastavila.

Bivši dečko, sa kojim je bila godinu i po dana u vezi, navodno joj je slao uvredljive, preteće poruke i pravio ljubomorne scene. Pevačica se potom odlučila da se obrati organima javnog reda i mira.

UHAPŠENA SAMANTA FOKS: Pravila haos u avionu, a za njom su uzdisali osamdesetih

– Mina i Nikola su neko vreme imali skladnu vezu. Međutim, poslednjih meseci je prošla kroz pakao. Trpela je ljubomorne scene, dramu, ciku, viku i dreku. Međutim, kap je prelila čašu i ona je prošle nedelje otišla u policiju i prijavila ga. Nije želela da trpi nijedan vid nasilja. Slao joj je neprimerene poruke, bilo je tu raznih situacija, ali više ništa nije mogla da toleriše. Pokušala je da mu na lep način objasni da je najbolje da više ne budu zajedno, ali što je prema njemu bila više fer i korektna, on je bio agresivniji. Nije želela da trpi i ćuti, pa je otišla u MUP na Voždovcu i podnela prijavu – govori izvor za gorenavedeni medij.

S druge strane, Nikola je takođe saslušan u policiji, a u državnu instituciju je otišao s majkom. Tom prilikom je izneo svoju stranu priče i objasnio svoj odnos s pevačicom.

Pevačica nije želela da potvrdi ni da demantuje ove navode.

– Ja to ne želim da komentarišem – izjavila je Kostićeva.

nače, Srećković je 15 godina mlađi od Mine, i pevačica je ranije u medijima isticala kako je srećna pored njega.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter