Izvor: BSc Happy-Informer
06.03.2024 u 14:44
0

SLAVLJE U DOMU PRIJE I FILPA: Ovo je najvažniji datum u njihovom životu (FOTO)

Popularna pevačica pokazala sina i pohvalila se dekoracijom u svojoj vili.

Popularna pevačica Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović danas imaju poseban razlog za slavlje jer njihov sin jedinac, Aleksandar, puni pet godina.
Rođendan malom Aleksandru najpre je čestitala Prijina svekrva, Zorica Nakić, koja je objavila fotografiju svog unuka iz aviona. Inače, Zorica često objavljuje fotografije sa Aleksandrom i definitivno uživa u ulozi bake, kao i da sa njim provodi vreme u brojnim aktivnostima, skijanju, igranju i drugom.
Instagram-Printscreen
A odmah nakon ponosne bake, fotografiju malog Aleksandra objavila je i Aleksnadra koja ga je fotografisala sa balonima u njihovoj kući na Bežanijskoj kosi.

Mali Aleksandar je mamu pratio na balkanskoj turneji, a skoro na svakom koncertu se pridružio mami na bini.

Podsetimo, Prijovićka je otkrila da jedva čeka da ponovo ostane u drugom stanju.

Aleksandra Prijović bila je gost kod Svetlane Ražnatović i tom prilikom otkrila da jedva čeka da ponovo zatrudi, ali je rekla i da potajno priželjkuje devojčicu.

– Ja bih volela devojčicu. Mislim, najvažnije je da je dete živo i zdravo i da sve bude kako treba. Ali kada bih mogla da biram, volela bih devojčicu – iskreno je odgovorila Aleksandra u Ceca šou.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter