Izvor: alo
06.03.2024 u 15:14
0

INFLUENSERKA POGINULA ZBOG INSTAGRAMA: Devojka (20) želela savršenu fotografiju, važila za jednu od „najpametnijih“, pala sa vodopada

Ujvala Vemuru poginula je na zapadnoj obali Australije dok je pokušavala da napravi savršenu fotografiju za Instagram. 2018. godine proglašena je za jednu od „najpametnijih mladih u zapadnoj Australiji“ zbog dobrih rezultata na ispitu.

Ona je sa prijateljima bila na planinarenju u Nacionalnom parku Lamington u Kvinslendu kada se grupa zaustavila na čuvenim vodopadima Janbakuči.

Ujvala je želela da se uslika ispred rajskih vodopada, ali je napravila fatalnu grešku: kada joj je mobilni telefon iskliznuo pokušala je da ga dohvati. Izgubila je ravnotežu i kliznula niz padinu visoku oko deset metara pre nego što je pala još deset metara u rupu.

– Prijatelji su pokušali da je dozovu, ali nisu dobili odgovor, rekao je portparol policije za američku televiziju ABC. Odmah su pozvali Hitnu pomoć. Službi za hitne slučajeve trebalo je vremena da izvrše procenu rizika i da je pronađu.

NIKAD SE VIŠE NEĆU PRIJAVITI NA PZE“: Breskvica o tome šta je osećala na dan finala: Kada sam se probudila znala sam da neću proći

Tek posle nekoliko sati spasioci su uspeli da izbave ženu. Sve što su mogli je da konstatuju smrt.

Ujvala je došla iz Perta kako bi studirala medicinu na Univerzitetu Bond u blizini Gold Kosta.

2018. godine proglašena je za jednu od „najpametnijih mladih u zapadnoj Australiji“ zbog dobrih rezultata na ispitu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter